Special

Tendințe recente

qode interactive strata
Catre ce tinde lumea?

Ce tendinte sunt?

Pai astazi… multe…

Aleg sa scriu aici despre tendintele tehnologice.

Tehnologic evolutia este foarte rapida si deja s-a obisnuit lumea cu ideea de 5G, de telefoane scumpe achizitionate in rate, masini electrice,madrul Institutul de la Magurele, holograme, mergatoare, roboti de tot felul, masini care se conduc singure, curier cu ajutorul dronelor si armament cu vointa proprie…

Sunt multe… Haos sau progres? Raspuns: si haos si progres. Da, cumva viata pare mai usoara si cu siguranta este mai confortabila decat acum 30 de ani… pentru mine cel mai mare progres il reprezinta internetul si faptul ca pot sa vorbesc aproape gratis cu tine oriunde ai fi.

Da sunt multe beneficii, avem insa si haos si in mod oarecum paradoxal, multa separare si instrainare a omului de catre om… parca este mai prieten cu telefonul, cu emoticonul si se ingrijeste mai mult sa isi incarce bateria telefonului decat sa isi incarce spiritul cu ceva inalt vibrational sau corpul fizic cu energie naturala, sanatoasa. Am sa mai vorbesc despre asta mai pe larg pe blog.

Si totusi la nivel mondial lumea a ramas destul de pestrita… in Iran ca sa bei alcool cat poftesti pana la noile bombardamente este necesar sa cunosti contrabandisti, in alte parti inca se taie capete la propriu, in timp ce vacantele din Bali nu mai sunt exotice si de neatins nici pentru buna parte deintre romani iar paradisul fiscal exista pentru orice mare stab cu bagare de seama si tupeu. Dar sa ma intorc la tehnogie, nu a ajuns peste tot, sau nu la fel si la acelasi nivel.

O tendinta este clara din punct de vedere tehnologic. Manipularea maselor este si va fi mai usoara cu ajutorul ei, iar viata de zi cu zi mai confortabila si mai artificiala.

Un barbat caruia ii plac inovatiile tehnologice…te invita sa traiesti in armonie cu ele si cu natura si naturalul.

Spor la toate.

Ovidiu Yang,

Life coach, Terapeut holistic, Instructor International ThetaHealing

Hai ca m-am lasat dus de titulaturi ca omul de tehnologie…

Ovidiu Yang

OM, SUFLET, ENERGIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *