Evenimente

CALEA CATRE ESENTA

Dialog si practice energetice cu Sara indigo si Ovidiu Yang

 • Vrei sa participi la o conversatie in care se acceseaza o cunoastre superioara?
 • Vrei sa primesti energie foarte inalt vibrationala in campul tau energetic?
 • Vrei sa te bucuri mai mult de viata ta?
 • Vrei sa intelegi dintr-o perspectiva superioara, esenta vietii?

Ati auzit de copiii indigo? Se spune despre ei ca vor schimba fata lumii!

Se mai spune despre acesti copii ca au ADN-ul diferit si ca ei constituie un canal energetic intre cer si pamant; ca au misiunea de a instaura o rasa superioara; ei au nevoie de o educatie superioara si diferita de cea clasica. Se mai spune ca ei au venit pe Pamant pentru a duce omenirea pe un nivel superior; educatia lor trebuie sa fie holistica, globala si spirituala. Intuitia lor este infailibila. Comportamentul lor – mesaj divin de interpretat.

Cam asa este si Sara Indigo, un om de lumina cu o educatie , cultura si calitati aparte. Cu un anturaj din care nu lipsesc mari maestri, profesori de msticism, oameni cu calittati parapsihologice deosebite din intreaga lume.  Sara vede foarte bine cu ochiul inimii, nu vede cu ochii fizici, insa simte si percepe forme, consistente si culori doar de ea stiute sau percepute. Ca orice copil indigo (acum adult indigo), ea este considerate ca fiind diferita. Noi doi ne intalnim insa in misiune si mesaj, amandoi sustinand promovand UNIFICARE, nu separatie cum adesea se intampla in societatile asa zis moderne.

De ce eveniment cu Sara?

 • Impreuna cu Sara am evoluat si am accesat planuri de constiinta superioare si ne completam foarte bine avand ca punct de intalnire creerul inimii.
 •  Avem cultura si educatie diferita la baza, si asta ne ajuta sa intelegem si sa impartasim esenta in “limbi” diferite in acelasi timp.
 • Pentru efectul energetic vindecator puternic pe care il amplificam impreuna pentru participanti.

Sara mi-a oferit manifestarea unui vis. Sa aducem impreuna mesajul de unificare si sa luminam impreuna calea catre esenta, catre inima noastra, intr-un eveniment de suflet.

A fost pentru prima oara cand Sara a aceptat o colaborare de acest gen. Pentru acest lucru si pentru energia inimii ei ii multumim cu recunostinta, atat eu cat si participantii la “CALEA CATRE ESENTA”

In ce consta evenimentul?

 • Dialog spiritual care are aplicabilitate in viata ta
 • Meditatii
 • Practice energetice puternice de curatare, revelare si crestere a vibratiei
 • Raspunsuri la intrebari

Cand?

Evenimentul va fi anuntat cu cel putin 2 saptamani inainte, va fi programat sambata sau duminica, si duraza 4 ore.

Asadar, dragilor dragi, va invit cand este potrivit la un eveniment puternic, plin de lumina si energie inalt vibrationala.

Te asteptam cu drag,

Sara si Ovidiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *