Consultatie individuala

Consultatia individuala reprezinta luxul terapiei si al dezvoltarii personale.

 • Doresti sa manifesti ceva nou in viata ta?
 • Ai intrebari fara raspuns?
 • Traiesti o situatie neplacuta?
 • Vrei sa ai succes?
 • Ai o afectiune fizica si doresti sa stii care este cauza?
 • Nu te regasesti, nu simti implinire?
 • Vrei sa iesi dintr-o relatie toxica?
 • Doresti dezvoltare personala si spirituala?

Toate acestea si multe altele, sunt subiecte cu raspuns clar si cu propuneri de solutii oferite in spatiul consultatilor individuale!

In cadrul consultatiei individuale, totul este personalizat si adaptat la persoana ta si la cerintele tale. Fara a pune sabloane, fara a limita si fara a aplica metode rigide, gasim impreuna cat mai rapid posibil raspunsuri la intrebarile tale, inca de la prima consultatie.

Consultatia individuala se desfasoara intr-un spatiu energetic, prietenos si sigur. Aici este locul unde poti sa fii cine esti tu, aici poti sa exprimi ce vrei tu, aici esti autentic fara a fi judecat sau etichetat in vreun fel.

Eu te ascult, te inteleg si iti ofer suport si solutii agreate impreuna pentru ca tu sa traiesti sau sa obtii ceea ce vrei tu asa cum este mai potrivit pentru tine.

In cadrul consultatiilor individuale iti RASPUND LA ORICE INTREBARE! Iti ofer minim o perspectiva legata de situatia ta avand o abordare holistica si completa.

IMPORTANT

In cazul in care, indiferent de motiv, consultatia este anulata de tine cu mai puțin de 24 de ore inainte, platesti integral consultatia, ca si cum a avut loc! Acest act este o forma de respect in primul rand pentru tine dar si pentru actul consultatiei, pentru timpul terapeutului si al altui posibil client care ar fi putut beneficia de suport important din partea mea in acel timp.

Contributia ta financiara este in functie de tipul consultatiei pe care o alegi

 • Online – video –  350 de lei sau 70 de euro
 • Face-to-face – la cabinet – 400 de lei
 • Restart Life1750 1400 de lei – 5 sesiuni – Excusiv  video online

Durata maxima de programare, maxim 8 saptamani de la prima programare. Suma nu se returneaza iar responsabilitatea prezentarii la cele 5 sesiuni in timpul alocat este in totalitate a ta. Nu se pot programa mai mult de doua sesiuni intr-o singura saptamana!

 • Reborn forever  – 3500   2900 de lei – 10 sesiuni

Excusiv  video online

Durata maxima de programare, maxim 14 saptamani de la prima programare. Suma nu se returneaza iar reponsabilitatea prezentarii la cele 10 sesiuni in timpul alocat este in totalitate a ta. Nu se pot programa mai mult de doua sesiuni intr-o singura saptamana!

Durata standard pentru o consultatie one-to-one, este de 50 de minute.

Durata pentru o terapie de cuplu este 90 de minute, iar contributia voastra este de 500 de lei.

IN MOMENTUL IN CARE TRIMITI FORMULARUL DE PROGRAMARE, VEI PRIMI RASPUNS PE E-MAIL IN CATEVA MINUTE ! VERIFICA SI SECTIUNEA «SPAM»!

Daca intampini dificultati in programare sau nu primesti raspuns la e-mail, poti lasa un mesaj pe whatsaap la 0740228169, cu numele tau si cu ce tip de consultatie ai ales. Folositi acest numar DOAR pentru programari.

Te astept cu drag,

Ovidiu Yang,

Life Coach, Terapeut Holistic