Ovidiu Yang

Aparitii TV

„RELATII TOXICE” 

Relatiile Toxice apar din ce in ce mai des in viata noastra de zi cu zi.
Cum le gestionam, cum ne putem feri de ele, este oare potrivit sa ne ferim de ele? Vom vedea raspunsuti la intrebari la A7TV la emisiunea alaturi de tine

„Cum sa scapi de stres” 

Stresul este deja boala secolului, iar schimbarile bruste si fortuite de stil de Viata, amplifica toxicitatea in corpul fizic.
Metode concrete de eliberare ale stresului, discutii si raspunsuri la intrebari legate de stres, vedeti in aceasta emisiune utila si foarte placuta, alaturi de Alina Ilioi Muresan la “Alaturi de tine”.

Scapa de singuratate!” 

Ce este singuratatea de fapt?
Care sunt cauzele?
De ce esti singur?
De ce te simti singur?
Care este perspectiva benefica despre a sta singur?
Este omul facut pentru a sta singur?
De ce sa mai intru intr-o alta relatie daca am fost mereu abandonat si ranit?
Ce fac daca singuratatea face parte din programul meu karmic?
Mai pot sa am o relatie daca am inselat mereu?
Mai mai poate iubi cineva?
Mai pot iubi pe cineva cu adevarat?
Am nevoie de cineva sau este mai bine sa stau singur?

Toate acestea sunt intrebari la care am raspuns la evenimentul SCAPA DE SINGURATATE dar si in aceasta emisiune in buna parte!

„Cum sa ai o relatie de cuplu mai buna pe timp de pandemie?” 

Provacari in cuplu apar tot timpul!
Ce solutii avem, ce invatam despre energia de cuplu in urma pandemiei pentru a suna mai frumos muzica relatiei noastre de cuplu, vedem in aceasta emisiune alaturi de Cristina Dallas.

„Experienta din cabinet cu Life Coach Ovidiu Yang la Antena3” 

Despre experienta practica din cabinet dar si despre ThetaHealing, vorbesc alaturi de Alexandra Panait la Antena 3.
Cazurile mai mult sau mai putin extreme , iti pot da motivatia sa intelegi ca si tu poti sa ai o Viata mai buna.

„Rolul meditației în funcționarea relațiilor interumane cu Ovidiu Yang” 

Meditatia are un rol fundamental in toata Viata noastra iar in aceasta emisiune puteti vedea concret cum ne influenteaza relatiile.
Aflati si cum o puteti folosi ca unealta in relatii, cu explicatii clare pe intelesul inclusive al celor care nu practica meditatia.
Tu practici vreo forma de meditatie?

Cum sa obtii ceea ce-ti doresti? O întrebare care ne “framanta” pe toti… poate ca vrei sa obtii o relație de cuplu implinitoare, liniște, bani mai mulți, un job nou, vindecare fizică, iubire, respect si autorespect, evolutie personala și spiritual sau orice altceva este potrivit pentru tine! În aceasta emisiune ofer cateva instrumente, lucruri pe care le poți face concret dar și o perspectiva holistica despre cum sa obținem ceea ce ne dorim. (De la calitatea intenției, la SIMONA HALEP, aceasta conversatie autentică cu Alexandru Raducanu, te ajuta în final sa ai încredere și inspirație sa faci ce este optim, sa manifesti ceea ce este potrivit pentru tine!)  

Cum te ajuta ThetaHealing? In ce palier al vietii este eficienta ThetaHealing? Cum stii ca esti in starea theta a undelor cerebrale? In cat timp se vad rezultatele? Cum ma ajuta Thetahealing sa lucrez in mod constient cu subcinstientul? Dar si alte lucruri aplicabile in viata de zi cu zi despre thetahealing intr-o conversatie cu Marius Vornicescu.

Ai o relatie de cuplu fericita? Dar o relatie de basm? Mai exista oare?…  si daca da, ce te impiedica sa ajungi acolo si ce poti face? O perspectiva holistica adaptata zilelor noastre, este prezentata in aceasta emisiune cu seriozitate si umor deopotriva.

Cum sa iti gasesti, vocatia? Cum sa iti alegi jobul potrivit pentru tine dar si cum sa iti indrumi copiii sa isi urmeze chemarea? Aflam o perspectiva de data aceasta psihologica in emisiunea EDUCATIE PENTRU VIATA, alaturi de Anca Lavinia Stefan.

Despre terapiile holistice, cum interactioneaza aceastea intre ele dar si cu medicina alopata, alaturi de Andreea Ionescu – Life Coach si Miruna Naghy – Saman, la invitatia lui Sorin Lucaci la emisiunea OAMENI SI CARTI.

Ce insemna cu adevarat Abundenta si unde este locul banilor in aceasta ecuatie cuprinzatoare a vietii? O perspectiva originala oferita alaturi de Alexandru Raducanu la Canal 33 Romania

Cum sa ne depasim limitele? De ce nu putem uneori face schimbari in viata sau o facem cu greu? Raspund la aceste intrebari atat din punct de vedere stiintific cat si din punct de vedere energetic, la Canal 33 Romania.

Energia banilor este o energie de tip MAESTRU MAGICIAN! Ce inseamna acest lucru? Poti vedea in emisiunea STIINTA SACRA  alaturi de Marius Vornicescu la 6TV Romania.

Alchimia relatilor! Ce inseamna alchimia si cum poate ea fi folosita in relatii? Afli acest lucru intr-o emisiune extrem de savurata de telespectatori la emisiunea EDITIE SPECIALA alaturi de Alexandru Raducanu.

Cum este relatia ta de cuplu? Parinti tai sau ai partenerului tau de cuplu influenteaza relatia? Ce putem face in acest caz si care este perspectiva favorabila despre relatii  in emisiunea RELATIA DE CUPLU SUB INFLUENTA PARINTIILOR…AJUTOR SAU PIEDICA?

“Sa adunam bani pentru zile negre” – acesta este un program limitative care ruleaza in subconstientul multora… Schimb paradigma si vorbim cu umor si seriozitate in acelasi timp, despre cum castigam bani albi pentru zile albe, la emisiunea ENERGIA BANILOR alaturi de Alexandru Raducanu, fondator Canal 33 Romania.

Cum “se impaca” dragostea cu banii in vremuri din ce in ce mai agresante din punct de vedere social? Ce admir la femei si de ce? Despre femei, barbati, relatii si bani, la emisiunea BUSINESS MATINAL.

“Ce iti doresti cu adevarat?…important este sa ne raspundem cu adancime…” Despre cum aflam adevarul adevarat si despre energia anului 2019 vorbesc in emisunea CUM DEVENIM PROSPERI IN 2019 alaturi de Alexandru Raducanu la Canal 33 Romania.

ZEN inseamna echilibru. Cum gasim echilibrul intre iubire, cariera si bani pare provocarea zilelor noastre. Poti sa le ai pe toate si sa le armonizezi in acelasi timp. Nu reusesti? Cere ajutor… chiar se poate.

Emisiune radio

Despre Viata TA, despre Viata mea, despre ThetaHealing si utilitatea ei In viata de zi cu zi, la emisiunea “Conversatii pentru minte si inima”, am o conversatie fluida si dinamica despre Starile de Constiinta Extinsa, la invitatia experimentatei Andreea Ionescu care “face ca si mine Coaching Integrativ”.

Te invit cu drag la aceasta conversatie!

Dimensiunea esoterica a ADN-ului

„Rolul meditației în funcționarea relațiilor interumane cu Ovidiu Yang” 

Meditatia are un rol fundamental in toata Viata noastra iar in aceasta emisiune puteti vedea concret cum ne influenteaza relatiile.
Aflati si cum o puteti folosi ca unealta in relatii, cu explicatii clare pe intelesul inclusive al celor care nu practica meditatia.
Tu practici vreo forma de meditatie?

Cum obții ceea ce îți dorești de la viață cu Ovidiu Yang

HĂRȚUIREA LA LOCUL DE MUNCĂ, cu Ovidiu Yang la ALĂTURI DE TINE

Record mondial la Canal 33! A trăi viața la care visezi cu Ovidiu Yang

Sănătate şi longevitate în terapiile holistice