Despre

Astazi foarte multa lume poate ca ma cunoaste din cele peste 80 de emisiuni TV si Radio la care am fost invitat sau din mediul online unde cotinutul educativ de calitate a ajuns la milioane de oameni. Si totusi, in spatele unor imagini, vorbe, articole sau carti scrise, se afla un om…un om intreg… Asa sunt si eu, Ovidiu Yang, Om, Suflet, Energie. Sunt ca tine, sunt Om pentru ca am primit in dar acest corp sa ma bucur de tot ceea ce poate percepe el in aceasta viata, sunt Suflet pentru ca fac lucrurile din suflet pentru suflet si sunt Energie, pentru ca tot ceea ce exista este energie.

Am ales sa joc in aceasta viata cu bucurie mai multe roluri. Inca de la cativa ani, eram considerat introvert. De fapt eram conectat la Sursa creatoare in felul meu, eram bine conectat si cu animalele, vorbeam cu ele, le simteam cu usurinta starea, ca mai tarziu sa condensez aceasta energie si sa o folosesc ca dresor canin. Pentru ca o facultate de Etologie sau de Psihologie animala nu exista in Romania, am ales sa ma indrept de la o facultate cu profil realist (Constructii) catre o alta cu profil umanist, mai apropiata de viata, de animale (Medicina Veterinara) si de oameni. Aici am inteles ce poate face si ce nu poate face medicina, aici am inceput si mai mult sa imi manifest iubirea neconditionata pentru oameni, fiind implicat in multe proiecte sociale, coordonand totodata diverse organizatii studentesti. Am ales sa fiu un leader mai discret dar eficient, ajutand omul cu toata puterea.

Intre timp si mai din timp, mama, parca in mod instinctiv, pregatea terenul pentru pentru rolul de astazi, acela de terapeut intuitiv, holistic si cum mai vrei tu sa numesti un om care face Coaching Integrativ. Cum? Asigurandu-mi periodic mediul uman cel mai savurat de mine. Asa se face ca de multa vreme cunosc si interactionez cu oameni foarte speciali pentru mine, bioenergoterapeuti, parapsihologi, vindecatori, initiati, clarvazatori, calugari cu har si multi oameni care manifesta atribute deosebite, in conexiune cu Sursa Universala, Divinitatea, Universul, Atoatecreatorul sau cum va place voua sa numiti energia creatoare.

Dar ma intoarce gandul la sfarsitul facultatii, unde am scris pe esarfa aurie de absolvire, cu un pix albastru, doua cuvinte care ma reprezinta: “IUBESC VIATA!”. Si da, fac asta in fiecare secunda, neexistand moment din timpul meu (liber) in care sa ma plictisesc. Eu chiar traiesc si evoluez cel mai frumos alaturi de voi, sufletele dragi ce imi apar in cale.

Si tot asa in calea mea, au aparut aproximativ 1000 de clienti in timp ce am lucrat buna perioada de timp in mai multe companii multinationale din domeniul medical si al nutritiei. De la ei am invatat sa inteleg si sa accept diversitatea iar de la companii am invatat sa am structura si claritate in manifestare. Chiar si asa, in timp ce companiile ma invatau sa imi folosesc eficient mintea constienta, in biblioteca mea se inmulteau cartile cu caracter ezoteric si de dezvoltare spirituala.

Atunci ca si acum, evolutia spirituala reprezinta pentru mine nectarul vietii!

• Incercari?

Nu ma uitam prea des la filme inainte, asa ca am creat eu filmul vietii mele. Si da, am trait si traiesc o viata foarte consistenta, bogata si frumoasa. Periodic insa, a existat si substanta de contrast, asa ca am invitat in filmul vietii mele diversi actori meniti sa imi arate umbrele mele, partile uneori “mai putin placute”, sa le accept, sa le imbratisez si sa le alchimizez eventual in favoarea mea si a celor din jur.  Asa ca da, am avut si obstacole sau incercari. Incercari in sectorul familiei, in cel financiar, in cel al trairilor interne, incercari in plan rational… Altfel, sanatos sunt, multumesc cu bucurie Universului!

O experienta importanta in lucrul cu omul, a fost dobandita atat ca terapeut dar si ca persoana, fiind deschis sa invat foarte multe de la complexitatea si frumusetea femeilor din viata mea sau de la pragmatismul barbatilor pe care i-am cunsocut. Marele castig a fost al meu, pentru ca am avut de unde invata. Ce? Multe… Despre ce? Despre tot… Recunoscator? Da, tuturor!

  • Trei valori care ma reprezinta?

Libertate, integritate si autenticitate.

  • Activitatea preferata?

Sa maiestresc in permanenta arta de a trai frumos.

  • Cea mai mare bogatie a mea?

Ca ma iubesc, sunt iubit si ajut alte suflete sa iubeasca…

Si totusi, cum am ajuns instructor si terapeut?

Acum as spune ca simplu, era o chemare  de demult… am interactionat, ajutat, poate sute de oameni sa isi implineasca cu usurinta planul karmic… adica, misiunea personala… adica, sa se bucure de viata… Si ei pe mine, pentru ca, de fapt facem lucrurile pentru noi… dar asta vorbim alta data.

Insa mai este ceva! ThetaHealing!  

ThetaHealing mi-a schimbat viata!

Este darul, metoda, instrumentul care parca a adunat la un loc tot ce sunt eu si a trimis o raza concentrata de materializarea menirii mele.

ThetaHealing a facut lumina in viata mea, m-a invatat ca “nu exista limite” nu este doar o expresie, ci o realitate. M-a invatat ca de fapt nu eu sunt vindecator ci sunt un simplu facilitator, vindecarea facandu-se prin mine ca printr-un canal ce trece energie Divina. Treaba mea este sa mentin canalul curat si sa iubesc…sa ma iubesc pe mine si sa iubesc nonatasat pe cei care vin si imi cer ajutorul.

ThetaHealing este “bagheta magica”, cu care te pot atinge pe tine, cu care ma pot atinge pe mine, astfel incat sa se implineasca in cel mai elevat mod posibil tot ceea ce este mai potrivit pentru binele nostru suprem!

Cei care au lucrat cu mine adesea spun ca sunt “de lumina”, ca ”le dau incredere”, ca “misc lucrurile in viata lor” sau ca sunt “pila lor la Dumnezeu”… Eu spun ca sunt un simplu om, un simplu mediator. Un om care permite sa treaca prin el lumina Atoatecreatoare si o ofera si altora!

  • Ce mai am de invatat?

Multe… mai am de invatat si de facut multe, mai am de invatat uneori  rabdarea, mai am de scris o carte despre relatii promisa colegilor inca din timpul facultatii… mai am multe…

  • Misiunea mea?

Sa preiau din planuri superioare de constiinta, din orice plan al existentei, energia informationala potrivita si sa o alchimizez, sa o traduc pentru tine, ca tu sa o poti folosi in plan concret in viata ta si pentru viata ta. Sa te sustin si sa parcurgem impreuna cu usurinta acest drum minunat, numit Viata!

Uneltele cu care te ajut sunt variate, Life Coaching, ThetaHealing, Reiki, Business Coaching , Citiri intuitive, Conectare cu energia unor entitati, Citiri in carti oracol, tot ce vine din energia Suprema si din experienta mea din viata personala si profesionala.

Da, sunt intuitiv, da, am mare experienta in lucrul cu omul, insa nu ma consider vraci, medium, clarvazator… Eu doar te ajut sa iti traiesti cu bucurie Viata TA!

Sunt un suflet intrupat ca si tine si iti multumesc cu recunostinta pentru  ca te-ai oprit o clipa din viata ta sa ma cunosti!

Sunt Ovidiu Yang,

(No Title)

Om, Suflet, Energie.

Pur si simplu sunt…