Special

O zi obisnuita

O zi obisnuita in care am consultatii individuale programate.

Ca mai fiecare zi, incepe cu un sentiment de bine… Ma rasfat si ma “intind” cu bucurie in pat pentru ca stiu ca urmeaza sa fac ceea ce imi place.

Imi aduc aminte pana ajung la turatie maxima sa spun un multumesc… multumesc pentru ca “uite ce viata buna”… spun asta uneori si pe parcursul zilei, dupa un moment bun sau cand vreau sa generez un moment bun.

Si da, desi poate ca mi-ati vazut filmarile si postarile din natura, o zi in care am agenda plina cu consultatii online sau face to face, nu este acea zi in care merg la munte sau sa stau mult in natura… asa ca ziua incepe cumva cu imaginea plina de tehnologie smart…tableta, laptop sau telefon. Imi place si asta sa fac, pentru ca intru deja in contact cu cei care ma urmaresc in media, mai trimit o postare si un gand bun, mai primesc si eu altele si uite asa cuvantul “impreuna” prinde contur inca din prima parte a zilei…pana pe la ora 11:00 cand am de regula prima consultatie.

Inainte de consultatie cu drag si cu grija pregatesc spatiul pentru client… ne cunoastem deja… clientul nou ajunge la ora 14:00.

Incep usor, mai am o pauza intre consultatii, mai citesc ceva, mai lucrez la bannerul pentru curs… si se apropie ora 14:00. Sunt intuitiv si lucrez cu (bio)energie, ii simt starea clientului cel nou, emotia si uneori ajunge la mine si un gand de-al lui, fara ca el sa stie. Se confirma toate astea dupa ce ajunge… in prima parte facem anamneza, citirea si dupa caz diagnoza situatiei sau a clientului. Sunt in forma buna, ii spun lucruri despre el fara ca eu sa am de unde sa stiu. Ii indulcesc energia cu o muzica in surdina, o atmosfera confortabila, ca sa aibe deschidere si sa mergem mai departe. Dar consultatia este un alt subiect, cert este ca se termina cu un plan de actiune pentru a manifesta ceea ce isi doreste. De regula sunt zambete si vibratii ridicate instant la terminarea consultatiei…alteori, lumea pleaca ingandurata dar cumva cu speranta si incredere.

Si tot asa, mai o pauza dulce, mai un client dornic de dezvoltare sau de vindecare… traiesc timpul cu folos si ma simt implinit. Ies afara, mai merg pe jos, mai merg cu masina… caci mai am doi clienti si seara tarziu…dar am 2 ore libere in care mai misc corpul pentru a nu somatiza foarte mute energii.

Mai vorbesc la telefon, mai primesc energie feminina fina in viata mea si ajung sa simt seara ca pe o binecuvantare…pentru ca sunt nocturn si lucrez foarte eficient seara la priectele pentru mine si pentru oameni.

Dar astazi este frumos afar si inainte de a lua laptopul in brate, ma duc in parc sa iau un copac in brate…si da, merg cu cine imi este potrivit mie sa merg.

Trag cortina si opresc povestea aici, ce urmeaza este doar pentru mine…

Iti multumesc pentru atentia ta!

Ovidiu Yang

OM, SUFLET, ENERGIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *