Diverse

COPIII CANTA MUZICA LOR!

Totul va fi bine!

Asta stie orice copil mic… Cat de mic? Cat mai mic…pentru a nu fi alterat de covidoctii adulti. Cine sunt covidoctii adulti? Poate tu, poate eu…dar mai ales oamenii mari care se fac mici in fata vremurilor covidiene. Dar despre covidocti vorbim alta data, caci acum aleg sa cant. Aleg sa cant muzica copiilor!

“Totul va fi bine!” auzeam pe la episodul 3 de covid, cu sau fara “#”. Acum pe la episodul 7, a cam slabit in intensitate “trompeta” medicilor eroi si a parintilor anxiosi care bunaoara erau bucurosi ca au prins un cub de drojdie si un bax de faina. Pe scurt, optimismul si pseudoentuziasmul a lasat loc fricilor nerezolvate din trecut, dublate de o panica cat se poate de prezenta si de vie.

Am o veste excelenta pentru tine! Copiii canta muzica lor!

Un copil mic, cand arunca o piatra in apa, sau cand tropaie cu picioarele intr-o balta cu apa murdara, nu se gandeste ca piatra o sa se ude sau ca apa murdara murdareste si ca asta este ceva rau. El canta muzica lui, piatra care sare ca o broasca de trei ori la fiecare contact cu apa, balaceala cu stropi de apa si pamant, picteaza nu hainele care trebuiesc spalate ci compun tabloul muzicii lor. Este compozitia lor din momentul prezent si se bucura de ea.

El canta muzica lui, pe care cu mare grija noi il facem ulterior sa o uite in starea de semiadult si uneori chiar adult, incolonandu-l perfect in societatea moderna. Cu bune intentii desigur, ii dorim daca este baiat, sa aibe si el un job banos sa faca ceea ce am  facut noi si de ce nu, pentru ca nu avem mare incredere in el, sa isi ia, vorba cantecului, o “nevasta urata dar cam proasta”, nu de alta dar ca sa fim noi siguri ca sta cu el toata viata, pentru ca “ai vazut fetele de astazi cum sunt”…

Dar ce sa vezi, copilul are misiunile lui personale in aceasta viata, dincolo de vaccinul pe care il faci tu. Astfel ca asa cum a venit si va veni periodic un nou covid tocmai pentru ca nu este nou, asa si el va reveni pe calea lui pentru o noua misiune in viata, tocmai pentru ca nu este noua. Copilul mic canta muzica lui si copilul devenit adult, va vibra tot la muzica lui in final. La muzica care este potrivita pentru el si care il face pe el sa fie fericit!

Deci vesti bune dragilor dragi, nu este necesar sa va faceti atatea griji pentru copiii vostri. Vor merge cu siguranta pe calea lor si pe vibratia muzicii lor. Puteti desigur sa le faceti aceasta cale mai usoara sau mai grea. Puteti sa ii faceti mai surzi la sunetul de vioara sau sa il ajutati sa auda toate instrumentele bucuriei traita pe Pamant aici si acum!

Ce ai de facut? Respecta Liberul Arbitru, adica propria vointa a lui cat mai mult, ai incredere in el si in planul lui Divin!

Totul va fi bine!

Lasati copiii, sa cante muzica lor!

Ovidiu Yang

OM, SUFLET, ENERGIE.

Altfel si in rolurile de:

Life Coach, Terapeut Holistic si Instructor International ThetaHealing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *