DiverseSpecial

AM ORGASM DE LA #COVID

Si lumea schimba taina…si viata schimba haina…

De ce nu altfel? De ce nu am schimbat noi haina ca sa vedem taina? Am pastrat ponosite si alterate hainele pline de credinte si convingeri limitative, de judecata si de sclavie moderna. Ba le-am indesat cu puterea lipsei de prezenta in dulapul plin de scheletii necuratati ai trecutului…adica traumele si decizile neasumate din trecut…da, exact, mizeria de sub pres!

Cam asta am facut la nivel de colectivitate, in acelasi timp pentru ca vreau sa dau un exeplu de prezenta, revin la aici si acum!

Aud din ce in ce mai des in consultatiile individuale pe care le ofer, “AM ORGASM DE LA #COVID”, “ma inteleg mai bine cu sotul”, “imi e dor de amantul meu”, “este prima oara cand facem cu adevarat dragoste” si multe simtiri aproape sau chiar orgasmice, de la clienti care aveau pana acum relatii sau trairi de cuplu destul de fade.

Desigur, nu acestea predomina cantitativ, divorturile viitoare, certurile si pana la urma constientizarile cu efecte de despartire dar si cu eliberari constructive, predomina in CAZUISTICA COVIDIANA.

Si totusi, la propriu, vad prin ecranul telefonului in cadrul consultatiei online, ochii umezi, frumosi si sinceri ai doamnelor si domnisoarelor care abia asteapta sa imi spuna si sa imi repete sub diferite forme, starea de bucurie orgasmica a corpului fizic pe care o descopera…pentru ca pe cea spirituala, cu sau fara indrumarea mea, parca a fost mai usor de atins. Imi simt clientii foarte bine in timpul consultatiilor, in acelasi timp de data aceasta ma uit mai aproape la telefon sa vad o expresie noua si curata a lor.

Ovidiu…am simtit(bucurie, iubiere, caldura, orgasm sau curgerea fireasca a fluidului meu vital in tot corpul). Mesajul pe care il primesc cu bucurie este “Ovidiu AM SIMTIT…”, realitatea pe care o observ cu empatie rece ca terapeut si life coach, este ca ele simt si acum, in prezent. Si dupa emotii fine, intense si nuantate in acelasi timp, mai in gluma mai in serios, imi spun pe un fundal plin de microexpresii cu iz de zambet dar si de intrebare, ca li se intampla toate astea “DE LA #COVID”. Si da, folosesc uneori in expresie si “#”. Vorbesc acum despre ele, femeile care au fost neglijate de partenerii lor sau s-au neglijat singure. Acum incep sa traiasca si traiesc…acum incep sa simta naturalul si firescul adevarat si il simt…vor incepe sa vibreze la amprenta de ”IMPREUNA” si deja se intampla toate acestea.

De voi femeile de astazi depinde prezentul de maine! Faptul ca simtiti, ca aveti constientizari si cumva multumita covidului scoateti hainele prafuite si scheletii din dulap, este un lucru mai mult decat imbucurator si datator de speranta pentru o lume mai buna! Este o confirmare ca era post covid, va aduce mai tarziu si progresiv, un context mai prietenos cu viata. Si da, acesta este si orgasmul meu de la #covid…contextul unei vieti traite cu usurinta si cu bucurie!

Salutare dragilor dragi, incepe o viata noua, va invit pe scena si sunt alaturi de voi asa cum stiu mai bine si cum este mai potrivit pentru binele nostru suprem!

Sa aveti parte, de iubire maxima!

Ovidiu Yang

Life Coach, Terapeut Holistic,

Instructor International ThetaHealing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *