Diverse

LAMININ – CRUCEA DIN CORPUL TAU!

Ce a fost inainte sa fii tu?

Unde se vede dovada ca, mana lui Dumnezeu sau a Creatorului sau cum ii spui tu Marelui Arhitect care a faurit complexul si mega inteligentul tau corp, exista? Un raspuns demostrat stiintific este… crucea din tine…laminina.

Laminin, laminine sau mai pe romaneste laminina, este la propriu, crucea din corpul tau! O proteina cu greutate mare la propriu si la figurat, laminina este un complex glicoproteic constituent al lamei bazale, cu Mr 850 kDa, alcatuit din trei lanturi polipeptidice denumite laminina A (400 kDa si peste 3 000 de aminoacizi), laminina B, (230 kDa) si laminina B; (200 kDa), fiecare dintre aceste doua lanturi avand circa 1 500 de aminoacizi. Cele trei lanturi formeaza un trimer In forma de cruce, la nivelul caruia fiecare lant prezinta domenii globulare functionale. De asemenea, Iaminina este implicata si In procesele de angiogeneza, producand alinierea celulelor endoteliale in tuburi capilare, precum si In producerea „meta-stazelor.

Desigur explicatia stiintifica oferita aici este partiala, important este ca laminina are un rol foarte important, complex si inca nedescoperit total…si nu, nu am uitat, este in forma de cruce. Este o miune!

Crucea este un simbol extrem de puternic de protectie universala. Crucea exista inca de cand…de cand nu stim de fapt…doar presupunem ca stim. Asa si laminin, este cu siguranta din alte vremuri si dimensiuni…cu toate astea este cat se poate de vie in corpul tau si continua sa faca minuni.

Tot spunem acum in “SAPTAMANA MARE” cand pentru prima oara asistam la inchiderea bisericilor, ca LUMINA ESTE IN NOI, ca, CREDINTA ESTE IN SUFLET, ca SUNTEM SCANTEIE A LUI DUMNEZEU si alte lucruri cu aceeasi esenta…MINUNEA E IN TINE! Da asa si este, ne spune asta chiar stiinta care nu cu multa vreme in urma avea o expresie antagonica cu spiritualitatea si cu terapiile complementare.

Slava tot “Domnului”, ca acum stiinta isi da mana strans cu spiritualitatea si isi pune manusi de laminina…da pentru ca ea are treaba si cu functia epiteliala, cea pe care astazi o spalam pana nu mai exista.

Laminina este vitala in mentinerea si supravietuirea tesuturilor, asa cum crucea este vitala pentru crestinii romani si nu numai.

Va ofer ceva din viata si din practica mea. Daca simt un pericol, daca simt teama sau o prezenta de vibratie foarte joasa in prezenta mea, pun mana pe o cruce sau fac o cruce cu mana ori cu limba in cerul gurii. Dar ce te faci daca nu poti face asta? Daca esti in starea alfa sau theta a undelor cerebrale? Altfel spus ce faci cand abia te trezesti sau cand dormi, cand nu prea esti constient?

Raspunsul este mai sus, in titlul acestui articol!

Constientizezi ca solutia este deja in tine…LAMININ…CRUCEA DIN CORPUL TAU… Constientizarea inseamna inclusiv activare de informatie din ADN, adica asa cum stii ca daca iesi afara, temperatura organelor vitale din corpul tau ramane optima, relativ constanta, chiar daca afara sunt 5 grade sau 25 de grade, asa, daca stii ca ai crucea in tine, totul va fi bine!

Sa va fie de folos!

Ovidiu Yang

OM, SUFLET, ENERGIE.

8 comentarii la „LAMININ – CRUCEA DIN CORPUL TAU!

 1. Vai ce frumos si interesant
  Multumesc mult ptr material.
  Sunt extrem de fericita cand primesc informatii despre conexiunea stiintei cu siritialitatea.
  Avem nevoie de cunoastere Ovidiu, oameni au nevoie sa stie , avem nevoie de oameni ca tine, multumesc Inca odata ptr ceea ce faci
  Ofelia

 2. Foarte interesant! Chiar nu știam … și este atât de profund și reprezentativ pentru noi mai cu seama, ca și creștini! Crucea =simbolul credinței !
  Mulțumim Ovidiu pentru toată implicarea in evoluția fiecăruia dintre noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *