nutritiepartenerisanatate

Cine este Oana Parliteanu – partener ovidiuyang.ro

Salutare dragilor dragi! Sa Ii spunem bun venit Oanei alaturi de noi, alaturi de oamenii care avem nevoie de indrumarea unui specialist cu experienta si cu expertiza in aria ei de specialitate!

Oana este pe de o parte un om altruist si generos orientat catre oameni prin prisma meseriei vocationale, pe de alta parte este un profesionist adevarat.

Eu sunt Ovidiu Yang si din calitatea mea de Life Coach si Terapeut, ma bucur sa am un alt terapeut alaturi de mine cu care rezonez si care a schimbat vietile oamenilor in bine.

Ce ne spune Oana?

Numele meu este Oana Parlițeanu, sunt medic specialist Diabet Zaharat, Nutriție și Bolie Metabolice.

Cariera de Nutriționist mi-am început-o în 2006 după terimarea Colegiului De Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila București (2003-2006).

Ulterior am dorit să aprofundez domeniul, așa că am urmat Facultatea de Medicină Generală și Rezidențiatul în Diabet Zaharat, Nutriție și Bolie Metabolice; in anul 2020 am devenit medic specialist.

Ca Nutriționist am lucrat din 2007 până în 2021 în cadrul cliniclor Centrul Medical Sanatatea TA și Sanamed Hospital având ca și pacienți atât persoane care se confruntau cu probleme de greutate, cât și persoane cu patologii cronice sau acute ce necesitau o alimentație atent monitorizata.

Patologiile pe care le-am abordat în Nutriția Clinică sunt: diabetul zaharat tip 1 și 2,  diabetul gestațional, dislipidemiile (hipercolesterolemie sau hipertrigliceridemie), hiperuricemia (guta), patologiile gatrointestinale, hepatice, renale, cardiovasculare, osteoporoza, Boala Celiacă, intoleranțe alimentare, alergii alimentare.

Ca Medic Diabetolog m-am specializat în terapiile moderne ale diabetului zaharat de tip 1: pompele de insulină, sisteme de monitorizare continua a glicemiei și pompe augmentate cu senzor. În ceea ce privește diabetul zaharat de tip 2 promovez modificarea stilui de viață prin alimentație și exercițiu fizic; iar în materie de tratament folosesc terapiile moderne aplicate la nevoile fiecărui pacient.

Folosesc principiul “Nu există boala, există bolnavi”, ceea ce înseamnă ca doresc să creez tratament nutrițional și medicamentos personalizat pentru fiecare pacient care îmi trece pragul cabinetului.

Mă găsiți

-pe Facebook pe pagina dr. Oana Parlițeanu

-la clinica Natural Aesthetics Bd. Ioan Cuza nr 15. Sector 1, programări la 0748339744

-la clinica Pneumocare Bd. Tineretului nr. 41, Sector 4, programări la 0770413269.

-on-line pe platforma Getvig.Health

Va multumesc si ma bucur ca sunt aici alaturi de voi!

Sanatate si bucurie multa in Viata!

Oana si Ovidiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *