Diverseeducatie

Cine este Felicia?

Inainte de toate Felicia este un suflet sensibil si senzitiv, capabil sa valseze prin viata oricand folosindu-se ba de o atitudine deschisa, ba misterioasa. Si totusi ea este mereu deschisa la cunoastere si la evolutia profunda. Are frumusetea unei femei fine, frumos acompaniate de vocea feminina, dar si fermitatea sustinute de o logica preponderent masculina.

A acumulat foarte multa informatie si a experimentat suficente vibratii incat da, are menirea de a ne impartasi si noua, de la egal la egal amical.

Prieten drag pentru mine vine alaturi de lume cu cele mai luminoase intentii prin intermediul acestui blog deschis sufletelor.

Sa ii multumim si sa ne bucuram!

Ce ne spune Felicia?

Numele meu este Felicia Lungu, sunt Expert contabil cu certificare internațională și în prezent lucrez într-o companie internațională, ce oferă servicii integrate de audit, consultanță fiscală și financiară.

Cariera mi-am început-o în 2005 după terminarea Facultații de Contabilitate și Informatică de Gesiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București (2001-2005).

Ulterior am dorit să aprofundez domeniul, așa că am urmat programul de Masterat Tehnici Contabile și Financiare de Gestiune a Afacerilor, tot în cadrul Academiei de Studii Economice din București (2006-2008). În anul 2009 am devenit Expert contabil, membru CECCAR București, iar în anul 2010 mi-am obținut și certificarea internațională, devenind membru ACCA.

Pasionată de mică de matematică și cifre, o bună perioadă din viața mea ele au fost centrul universului meu.

Urcând pe treptele carierei mele, am fost mai expusă și mai provocată în interacțiunea cu oamenii, unde 1 + 1 nu prea făceau 2, ceea ce m-a făcut să încep să caut soluții și răspunsuri la întrebările care apăreau pe drum.

Astăzi am înțeles că cei mai importanți sunt oamenii cu care ne înconjurăm și relațiile autentice pe care le avem, care ne împlinesc, ne prelungesc și ne bucură viața.

Astăzi sunt extrem de recunoscătoare pentru echipa mare și frumoasă pe care o coordonez, pentru oamenii care mă urmează și rămân lângă mine. 

De curând am primit cel mai frumos cadou de la un om drag din echipă și care este lângă mine încă de la început, în compania pentru care lucrez acum. Mi-a trimis imaginea de mai jos, care face mai mult decât o mie de cuvinte și nu poate decât să-mi umple sufletul de recunoștință și bucurie că reușesc să le fiu contribuție, fiecăruia după cât este dispus să mă primească în viața lui.

Am parte de o călătorie foarte interesantă atât în viața profesională, alături de oamenii cu care lucrez și pe care îi ghidez, dar și alături de oamenii care m-au însoțit și mă însoțesc în călătoria proprie de cunoaștere de sine, creștere și dezvoltare personală.

În ultimii 5 ani am participat și eu la foarte multe cursuri și programe, tabere de creștere spirituală și dezvoltare personală, am citit mult în domeniul psihologiei, neuroștiintei și al spiritualității. M-am certificat ca terapeut TethaHealing în 2019 cu Ovidiu și experimentez în continuare noi tehnici cu care rezonez.

Sunt un om care adoră diminețile și liniștea lor pentru că îmi oferă pace și spațiu să fiu cu mine. Iubesc apa în toate formele ei, mă încarcă și de aceea mă plimb foarte des în jurul lacurilor sau pe malul mării.

Mă bucur că sunt aici cu voi și am oportunitatea să vă împărtășesc părți din sufletul meu!

Vă mulțumesc și vă doresc să vă trăiți viața ca o perpetuă dimineață!

Felicia și Ovidiu

Mă găsiți:

pe Facebook pe pagina Felicia Lungu

pe Instagram pe pagina dimineti_cu_parfum_de_fericire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *