Dezvoltare personalaSpecial

Cine este Andreea Pircalabescu – Partener ovidiuyang.ro

Salutare dragilor dragi! Sa ii spunem bun venit Andreei alaturi de noi, alaturi de oamenii care au nevoie de indrumarea unui specialist cu experienta si cu expertiza in arile ei de specialitate!

Andreea este un om cu multiple capabilitati, cu o putere de transformare in continua crestere, o femeie cu o gandire logica, si bine asezonata de foarte multa cunoastere.

Ea este si sufletul grupului de Facebook „DEZVOLTARE PERSONALA – OM, Suflet, Energie – Ovidiu Yang”, unde va invit sa ii urmariti postarile frecvente si de calitate.

De asemenea, o puteti urmari si intr-un episod superb al podcastului „QUOTE”CAST TRAVELER chiar aici pe site la sectiunea „podcast” sau pe toate platformele importante din lume de podcast.*play mai jos

Invitat Andreea Pircalabescu

Si da, este un colaborator de mare incredere, care are in spate „un triliard” de cursuri de dezvoltare personala, mult mai multe ca mine si pe care le sintetizeaza cum stie mai bine pentru ca eu sa am o calitate si mai buna in ceea ce fac pentru mine si pentru voi toti.

Sa ii multumim si sa vedem ce spune chiar ea!

Sunt un suflet venit pe Pământ pentru a evolua! Sunt femeie și mama unui băiat de 9 ani, de profesie economist, cu spirit liber și, de când mă știu, sunt o fire creativă!

Am experiență de peste 15 ani în formarea profesională a adulților, de 6 ani facilitez procese de învățare pentru copii, iar în ultimii 3 ani m-am format în pedagogia Montessori.

Am scris și implementat proiecte cu finanțare europeană și am lucrat în echipe multinaționale, învățând să găsesc soluții în diferite contexte culturale.

Ca și formare sunt consilier dezvoltare personală, facilitator de Parenting adlerian, pedagog în educația Montessori, trainer și speaker motivațional, practician terapia florală Bach, facilitator în programul Self Mastery Bootcamp și facilitator în lucrul cu Mandale de lumină.

Iubesc libertatea, oamenii, natura, liniștea, marea, călătoriile și cred că nimic nu este întâmplător în viață! Cred cu tărie în dezvoltarea personală ca un proces continuu, iar motto-ul care mă definește este:

Devino tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!”

Mahatma Gandhi

https://www.facebook.com/andreea.pircalabescu/

Va multumesc pentru atentia voastra!

Andreea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *