SocialSpecial

ULTIMA RESPIRATIE!

Ultima respiratie a lui George Floyd

„Respira!!!” Aceasta este exclamatia care confirma minunea… minunea nasterii!

Respiratia este procesul fiziologic vital care este la fel de important de la nastere pana la moartea fizica! Te poti opri din multe in viata, te poti opri din plans, din ras, din a judeca, din a alerga…dar nu te poti opri din a respira!

Dar ce respiram noi astazi? Noi cei care inca avem ce respira si care nu am simtit apasat genunchiul celor care conduc lumea, apasat cu toata puterea pe gatul prea putin antrenat pentru schimbari bruste de directie.

Respiram un aer confuz, rarefiat si parca bulversat si el de cea mai periculoasa specie de pe Pamant, OMUL!

Desigur globalizarea are in contrabalanta varietatea. Asa se face ca unii oameni respira aerul petrecerilor din aer liber fara distantare sociala dupa relaxarea nedeterminata de terminarea pandemiei covidiene, altii respira aerul paznicului care ii „ia temperatura”, altii respira aerul vitrinelor sparte rezultate in urma protestelor impotriva abuzurilor si altii precum George Floyd, au desavarsit deja ULTIMA RESPIRATIE!

Am fost intrebat de catre un client din Londra, unde au luat amploare protestele extrem de violente si aparent haotice, daca VINE SFARSITUL LUMII!

Intrebarea vine pe un fond faptic real in care lumea este parca razna… medici care fura dezinfectantul din spitale, pacienti covidieni inventati, personal medical omorat chiar de sistemul de sanatate, oameni care protesteaza pentru lucruri mici in timp ce camioanele uriase pline cu lemn taiat ilegal trec pe langa ei, mame care isi vand copiii in timp ce altele fac tratamente scumpe pentru a ramane insarcinate…

M-as opri aici cu lista faptelor care nu sustin Viata, dar nu o pot face pentru ca ULTIMA RESPIRATIE A LUI GEORGE FLOYD A ADUS UN STATUS INFLAMATOR PUTERNIC IN LUME!

Dincolo de „dreptatea sociala” care este intotdeauna impartita in functie de pozitia jucatorului, aduc in discutie faptul ca iarasi se fuge dupa fenta! Iti dai asta seama cu usurinta cand vezi ca de parca izolarea la domiciliu nu a fost suficienta, vezi cum cineva este iarasi impotriva a cuiva, dezlantuind oceane de agresivitate fizica si verbala care duc la SEPARATIE!

Este greu de digerat sa vezi cum unii „oameni ai legii” omoara constient oameni, este greu de digerat sa vezi cum unii oameni care ies in strada sa opreasca abuzurile fura bijuterii din magazine, prin urmare este imposibil de inspirat increderea si vibratia de unitate.

Respect dreptatea oricui fara sa fac anchete sociale, insa ca Life Coach si persoana publica sunt rugat sa raspund la intrebari pe aceasta tema! Un raspuns mai detaliat si complet il ofer clientilor mei pentru ca in cadrul consultatiilor individuale este un spatiu special creat fara judecata, resentimente si credinte limitative barbare!

Raspund public la intrebarea: Vine sfarsitul lumii?

Raspuns: Este drept ca asistam doar la inceputul unor lucruri de vibratie foarte joasa manifestate pe Pamant si ca separatia ne stirbeste puterea colectiva de lumina momentan, insa nu, nu vine sfarsitul lumii prea curand! Vom trece cumva peste aceste incercari.

Cu incredere spun ca Omenirea se transforma si NU A DESAVARSIT ULTIMA RESPIRATIE!

Ovidiu Yang

Life Coach, Terapeut Holistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *