Diverse

Stirile Negative si (ne)absortia lor

Ceea ce citiți face parte din hrana pe care o oferiți minții voastre și prin urmare, corpului vostru. Mintea ta afectează sănătatea ta.

Pentru o minte și un corp sănătos, fiți conștienți de ceea ce absorbiți. Nu este doar mâncarea pe care o mănânci, care îți hrănește starea de bine, ci tot stimulul și informațiile pe care le absorbiți ca un burete. Dacă nu luați decizii conștiente despre ceea ce sunteți dispus să vă lăsați în conștiință, atunci veți alerga pe un pilot automat și vă veți deschide în mod involuntar pentru a vă înmuia în orice conținut se va afla în fața voastră … bun sau rău , pozitiv sau negativ, înălțător sau provocator de frică.

O mare parte din ceea ce suntem alimentați în mass-media este inutil de negativ. Eu cred in echilibru, este bine sa fim constienti de ceea ce se intampla in lumea noastra si sa facem tot ce suntem capabili individual pentru a face diferenta si pentru a produce schimbari in lume. Totuși, citirea sau vizionarea platourilor nesfârșite de știri negative, care joac provoacă frică, dependenta, conflicte și nu fac nimic pentru a arăta soluții, nu face nimănui nimic bun.

Echilibrează-ți viața absorbind informații care te ridică, îți amintește de binele din lume și îți extinde cunoștințele despre ceea ce poți face pentru propria sănătate, fericire și bunăstare. Începe să-ți hrănești sufletul de ceea ce are nevoie pentru a prospera.

La ceea ce vă concentrați se amplifica. Unde îți merge atenția, energia curge. Ceea ce crezi despre tine aduce. Ceea ce crezi, gândești și simți devin circumstanțele vieții tale.

Puteti face scanarea știrilor online în fie câteva zile pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în lumea noastră, dar nu ne aflăm în povestea(negativa) a ei. În schimb, puteti petrece timpul citind și urmărind materiale care adaugă valoare și bucurie vieții Voastre și va ridică conștiința.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *