Evenimente

RECUNOȘTINȚĂ GRATIS, NU DEGEABA!

RECUNOȘTINȚĂ GRATIS, NU DEGEABA!

Vrei să manifești abundență în viața ta?

Poate dorești să întâlnești un suflet pereche, poate îți  dorești prosperitate financiară, mai mult timp liber sau pur și simplu o viață nouă și te întrebi de ce nu reușești. Am să-ți răspund la această întrebare și am să-ți ofer și câteva soluții într-un webinar gratuit pe care ți-l ofer cu dragă inimă.

Recunoștință gratis, nu degeaba” nu este doar un webinar, ci este un eveniment de sfârșit de an cu ajutorul căruia te vei elibera de energiile toxice, reziduale acumulate pe parcursul anului, pentru a face loc binelui suprem in Viața ta, cum este mai potrivit pentru tine.

Așa cum de sărbători faci curat în casa ta pentru a aduce o energie proaspătă, așa și în viața ta este necesar să așterni ceea ce vrei tu să manifești in anul 2024, abia după ce ai facut curat în mintea și în inima ta.

Vom limpezi împreună energiile anului 2023 cu recunoștință gratis, nu degeaba, pentru a începe cu ușurință și cu bucurie noul an.

Evenimentul va avea loc pe Zoom, vineri 22 decembrie, de la ora 21:21 până la ora 23:23, ora Romaniei.

Este necesar să ai ceva de scris si voie bună la tine!

Pentru a participa la acest eveniment este necesar să ai cont de Facebook și să te înscrii în grupul Recunoștință gratis, nu degeaba. Acolo vei primi link-ul de participare în ziua evenimentului, la ora 21:00.

Atenție!

Nu vei primi link-ul de participare individual, nu vei primi reminder pentru eveniment și nici evenimentul înregistrat. Fiind un eveniment gratuit, acesta va fi înregistrat, însă nu se vor publica secvențe cu tine fără acordul tău!

Accesează acum link-ul de înscriere în grupul de Facebook “Recunoștință gratis, nu degeaba”.

  https://www.facebook.com/groups/1891225981275523

În cazul în care nu ai reușit să intri în grup, mă poți anunța printr-un mesaj la nr. de WhatsApp 0740228169 cu cel târziu 3 ore înainte de eveniment.

Te aștept cu drag!

Ovidiu Yang – Life Coach, Instructor International ThetaHealing.

Mai multe despre mine aici https://www.youtube.com/channel/UCCwfXol2AQXKaA8J3JyFmtg

Te astept cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *