Evenimente

Maraton Q & A

Aveti intrebari despre sectorul relatiilor?

Fie ca este vorba de relatii de cuplu, relatii de job, relatii cu familia sau cu prietenii, la orice tip de relatie te gandesti si vrei sa fie viata ta altfel in acea zona, noteaza-ti intrebarile la care doresti raspuns si eu am sa raspund LIVE.

Maratonul dureaza 3 ore incepand cu ora 19:15, este online, LIVE pe pagina de Facebook OVIDIU YANG.

https://fb.me/e/CXJBrHkA

Accesul este gratuit si iti recomand sa spui si tu mai departe acest lucru cuiva care crezi ca ii este de folos imbunatatirea sectorului relational.

Recomandarea este sa participi pana la sfarsit, pentru ca vei asculta si raspunsurile la intrebarile tuturor, care iti pot fi de folos, te pot inspira sau iti pot raspunde chiar tie la o intrebare la care nu te-ai gandit!

Cu drag si voie buna, te astept miercuri la Maraton.

Ovidiu Yang

Life Coach, Terapeut.

2 comentarii la „Maraton Q & A

  1. Buna dimineata! V-am descoperit prin intermediul netului. As dori din tot sufletul sa iau legatura cu dvs in legatura cu mai multe incidente intre mine si anumiti colegi cu csre lucrez. M-as simti onorata sa primesc de la dvs un raspuns legat de aceasta problema. Cu tot respectul, Nita Beatrice

    1. Buna ziua!
      Sigur ca da, pentru acest lucru va puteti rezerva o consultatie individuala. Aveti detalii la sectiunea servicii, consultatie individuala.
      Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *