SocialSpiritual

LUMINA DIN LUMINA

Ce este Lumina? Dar Intunericul?

Intunericul este absenta luminii, iar lumina…lumina este TOT, este Viata, este credinta, este iubirea care se simte, este frumosul, este adevarul, este Divinul si Divinitatea.

Poate cel mai puternic egregor de pe planeta este atunci cand, cumva „veniti de luati lumina” se intampla. Nu vorbesc aici doar de ritualul religios desi cu bucurie recunosc ca nu ratez acest moment de impreuna de fel. Vorbesc de…LUMINA DIN LUMINA…ESTE MOMENTUL IN CARE LUAM LUMINA NOASTRA DE LA LUMINA OGLINDITA DE CEILALTI.

Momentul in care mantuirea are definitie!

Este momentul in care intelegem, constient sau inconstient(sau asa se intampla in majoritatea cazurilor) ca Viata are sens, are trairi si este deopotriva palpabila si spirituala.

Este momentul in care intelegem bucuria sacrificiului!

Momentul unic din an, in care da, LUAM LUMINA UNUL DE LA CELALALT FARA SA NE CUNOASTEM!

Este momentul in care Familia are valoare chiar si pentru tinerii din discoteca care isi suna parintii si le spun „HRISTOS A INVIAT”! Parca in seara de Inviere avem ceva bun de spus, ceva frumos de vazut si ceva luminat de simtit!

Este momentul in care relaxarea, bunastarea, increderea, bucuria, isi fac simtite prezenta si sunt bine integrate in vibratia de impreuna, mai mult si mai usor decat in alte momente ale anului.

Este si momentul in care oamenii singuri se vad mai bine , se simt pe ei mai bine, cu toata suferinta sau toata bucuria dupa caz. Li se vede fata vie a sufletului lor. Si asa este si la mine si la tine cel ce nu esti singur!

Esti dezbracat in fata ta!

Si da, este foarte bine sa fie asa, sa fim goi si mai apoi inveliti in giulgiul simbolic al Mantuitorului. Si este mai putin important cum crezi sau cum nu crezi ca exista Isus, este important ca vibratia Hristica exista undeva in sufletele noastre si se aprinde!

DIN SUFLET PENTRU SUFLET, LUMINA DIN LUMINA SI CU DAR DIN DAR SE FACE RAI, MERGEM MAI DEPARTE IN VIATA NOASTRA COTIDIANA MAI CURATI, MAI LUMINATI SI PARCA MAI INSUFLETITI. MAI OAMENI!

SAU…ASA AR FI POTRIVIT SA FIE!

O lumanare nu se teme de cealalta lumanare cand se apropie de ea ca sa se aprinda! Asa iti urez si eu tie, sa nu te temi de om luminos si de a sta alaturi de celalat, inima langa inima!

Alege tu ce este potrivit pentru tine, tu ai primit lumina sa te uiti unde vrei, sa luminezi pe cine vrei si sa iti manifesti liberul arbitru cum vrei! Asa ca Viata ta este responsabilitatea ta si nu a altuia!

Ajuta-te intai pe tine ca sa ai forta sa ii ajuti pe ceilalti, dar ghici ce, Divinitatea vorbeste cel mai bine prin oameni!

Asa ca, hai sa fim mereu impreuna si sa luam lumina din lumina!

Hristos a inviat, si o va face mereu ca sa nu uitam ca putem si noi sa traim o viata noua oricand!

Ovidiu Yang – OM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *