Diverse

De unde știm dacă progresăm?

Este ușor să urmărim semne tangibile ale progresului nostru extern în lucruri precum cariera, afacerile, situația financiară sau sănătatea noastră, unde vedem rezultate mai evidente și măsurabile.

Nu este întotdeauna la fel de clar dacă progresăm când vine vorba de creșterea noastră personală. De exemplu, evoluăm în lumea noastră interioară spiritual, psihologic și emoțional?

Iată 10 semne definitive în care evoluați …

1.Nu mai faci ca comportamentul nepotrivit al altor persoane să însemne ceva negativ în privința ta, deoarece îți dai seama că oamenii au propriile lor lucruri și se întâmplă uneori în direcția ta.

2.Când se întâmplă ceva ce nu-ți place, ești mai puțin reactiv decât erai în trecut (chiar și o pauză conștientă de câteva secunde mai mult înainte de a reacționa este un mare semn de creștere!)

3.Sunteți mai dispus să luați în considerare noi puncte de vedere, inclusiv perspectivele persoanelor de care vă simțiți provocați / frustrați. Acest lucru nu înseamnă că sunteți de acord cu sau care vă plac acele perspective, dar sunteți dispus să vă întrerupeți înainte de a ajunge la judecată.

4.Aveți o rată de respingere mai rapidă din momentele proaste și zilele rele (cel mai probabil folosind perspective pozitive și recunoștință pentru a vă concentra pentru a merge mai departe).

5.Vorbești mai amabil cu tine însuți decât ai avut în trecut.

6.Mai degrabă, ai prefera să ai pace pentru a fi corect, pentru că se simte mai bine! Și exersezi asta.

7.Nu mai crezi în scuze vechi care te țineau blocat și faci lucruri pe care ți-ai dorit întotdeauna să le faci (experiențe / obiective).

8.Când va merge foarte rau in viata, petreceți mai puțin timp în mentalitatea victimelor și focalizarea problemelor și săriți mai repede în căutarea soluțiilor.

9.Spuneți cuvântul „ar trebui” mai puțin.

10.Spui cuvântul „nu” mai puțin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *