Curs ThetaHealing® ADN Baza

ThetaHealing este pentru Tine

Dezvoltare personala

Raspunsuri la intrebarile tale

Vindecarea fizica, mentala si spirituala

Evolutie in toate planurile vietii

ThetaHealing iti ofera claritate si solutii daca vrei sa:

  • Stii ce este potrivit sa faci pentru tine prin AUTOCUNOASTERE
  • Traiesti o RELATIE DE CUPLU constienta si implinitoare
  • Sa ai SUCCES in ceea ce faci
  • Sa identifici si sa ELIMINI BLOCAJELE din viata ta
  • Sa ai INCREDERE TOTALA in tine si in Viata
  • Sa te ANTRENEZI si sa inveti cum sa folosesti energia de vindecare
  • Sa alchimizezi SCHIMBAREA in beneficiul tau
  • Sa traiesti cu USURINTA Viata TA

Alege acum sa primesti ceva nou si potrivit in viata ta 

Conoaste ThetaHealing, o metoda moderna si eficienta in reprogramarea favorabila a subconstientului 

Mintea constienta, rationala, logica, cea pe care o folosesti acum cand citesti, este folosita cel mult 10% din timpul unei zile.

Subconstientul, este responsabil pentru 90% din emotiile , gandurile si actiunile noastre din timpul unei zile.

Modul in care reactionam la ce se intampla este dictat in cea mai mare masura de subconstientul nostru, aceea parte a mintii care inmagazineaza setul de credinte, convingeri, atasamente pe care ni le-am cultivat in timp. Unele dintre ele ne sprijina sa functionam in societatea din care facem parte, insa fiecare dintre noi avem si altele care sunt mai putin benefice. In fiecare domeniu in care nu avem sau nu suntem ceea ce ne dorim, in care pierdem energie in loc sa ne incarcam, exista un set de „adevaruri” care ne blocheaza in a vedea realitatea asa cum este ea. Sunt adevaruri mostenite genetic sau pe care le-am acceptat fara sa ne dam seama iar acum ele dicteaza rezultatele din viata noastra

La curs veti descoperi care sunt aceste convingeri sabotoare si cu ajutorul tehnicii ThetaHealing® le eliberezi si le inlocuiesti cu altele, alese de tine, care sa te ajute in viata ta.

In urma cursului, primesti CERTIFICARE INTERNATIONALA de “PracticantThetaHealing” (Terapeut ThetaHealing). cu conditia sa participi la curs pe toata durata acestuia si sa participi activ la toate exercitiile.

De asemenea primesti gratuit si suport de curs, manual si carte.

Programul aproximativ:

Prima zi de curs incepe seara(vineri- ora 18:30) si lucram 4 ore, iar urmatoarele doua zile(sambata si duminica) incepem dimineata(ora 10:00) si lucram 8 ore.

Acesta este un curs usor si intens totodata, buna parte din el reprezentand partea practica la care este necesar sa participi.

Suma platita este nerambursabila, netransferabila, insa poate fi folosita integral la un viitor curs similar pe perioada anului calendaristic.

ThetaHealing este o metoda simpla si rapida ca efect, care mi-a schimbat viata extrem de favorabil instant! Am sa iti povestesc la curs despre acest lucru.

Cu responsabilitate, usurinta si cu bucurie…in acest cadru prietenos se desfasoara cursul ThetaHealing ADN Baza cu Ovidiu Yang!

Te astept cu drag la curs,

Ovidiu Yang

Instructor international ThetaHealing