EvenimenteTethaHealing

Cum a luat naștere Tehnica ThetaHealing

“De la conceperea tehnicii Orianin 1994 pana la ceea ce a devenit astazi ThetaHealing am parcurs o adevarata calatorie. Aceasta calatorie a fost facuta cu minunatii practicanti si instructor ThetaHealing, care sprijina aceasta munca. ThetaHealing continua sa creasca asemenea unui copac frumos primavara, hranit de interesul oamenilor din intreaga lume.” Vianna Stibal.

Tehnica ThetaHealing a fost inventată de Vianna Stibal, care în august 1995 a fost suspectă de cancer osos la femurul drept. Din când în când, piciorul se umfla ajungând la un volum de două ori mai mare, iar specialistul în boli osoase i-a recomandat amputarea pentru a-i prelungi viața.

A fost trimisă la Universitatea Utah pentru biopsie și când s-a întors acasă, în ciuda durerilor îngrozitoare, a fost nevoită să continue să lucreze sprijinindu-se de cârje, în cabinetul de naturopatie pe care îl deținea, având obligații financiare și copii care depindeau de ea.

Rezultatele biopsiei au fost negative pentru cancer osos, ceea ce   i-a derutat pe medicii care au condus investigațiile medicale ce au indicat tumora și testele au fost trimise la Clinica Mayo, unde a fost descoperit cancerul limfatic care i-a ucis celulele din femur.

Vianna s-a vindecat accesând undele theta ale creierului și acest lucru a pus bazele noii teorii a vindecării folosind puterea minții subconștiente și conexiunea cu divinitatea.

Validarea pentru starea teta folosită de tehnica ThetaHealing a fost realizată în repetate rânduri cu ajutorul encefalografului și altor dispozitive care indică undele teta.

Toate aceste sunt demonstrate si sustinute stiintific.

Începând din 1998, Vianna a ținut cursuri în SUA pentru a răspândi această descoperire care i-a salvat viața, iar din 2000 a început să predea cursul ThetaHealing bază la nivel internațional.

ThetaHealing este o tehnica foarte actualizata la vremurile de astazi, fiind fin imbunatatita de experienta celor care o folosesc si de clarstiinta Viannei, crescand astfel semnificativ eficienta acesteia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *