SocialSpecial

21.12.2020. Incepe o noua era!

Lumea noua incepe, cu sau fara voia noastra!

In data de 21.12.2020. va avea loc o fabuloasa aliniere celesta, marea conjuncţie, Jupiter cu Saturn, care se produce in cea mai semnificativă zi solară a anului, solstițiul din luna Decembrie.

In acest moment, portalurile energetice vor fi complet deschise şi un flux puternic de 40 Hz de lumină gamma va intra cu putere si va tranzita toate faliile Pamantului. Acesta este un lucru de o amploare unica in istoria cunoscuta a omenirii.

Concret, ai oportunitatea sa iti iei noi superputeri sau atribute de o vibratie inalta venita din multivers, mai ales daca esti deschis si stii sa primesti.

Este ca si cum se inventeaza un sistem de operare complet nou pentru calculatoare si acum, dupa o resetare(vezi si unul dintre rolurile COVID), toate calculatoarele descarca noua versiune si chiar mai mult de atat.

Rezonanţele Schumann înregistrează vârfuri mari de intensitate si acesta este un catalizator pentru SCHIMBARE. Creste vibratia Pământului iar această energie de înaltă frecvenţă pe care o experimentăm, vine din nucleul Soarelui. Creşterea acestei lumini intră acum nu doar in toate structurile intime ale Pamantului, dar si ale fiintelor.

Practic ADN-UL tau „sufera” modificari importante, secvente de ADN „nefolosite” se activeaza si primesti noi coduri de lumina!

Este asadar o OPORTUNITATE unica in viata sa te rearmonizezi cu insasi SCHIMBAREA DIN SPATIU EVOLUTIV!

Adio draga Lume Veche!

Poate ai observat din ce in ce mai des un conflict intre generatii dar mai ales o lipsa de acceptare reciproca a generatiilor diferite. Poate ai observat nepasare fata de seniori sau neintelegere a tinerilor…nimic intamplator!

Fiecare era, are farmecul si rolul ei, asa si lumea traita asa cum a fost pana acum. Nu inseamna ca tot ce a fost vechi nu a fost bun la acel moment dar cu siguranta, de acum, din ce in ce mai multe elemente ale lumii vechi vor fi dizolvate si in final nefolosite(direct). Si este firesc sa fie asa intr-o perioada evolutiva si accelerat schimbatoare e nivelului colectiv de constiinta.

Iti construiesti propria realitate si o impartasesti cu ceilalti!

Iti creezi propria realitate. In acelasi timp, împărtășești realitatea pe care o creezi cu fiecare persoană și obiect care face parte din percepțta ta. Acest lucru are loc intr-un egregor de cooperare subconstienta care este dincolo de orice lucru pe care mintea umană îl poate înțelege cu adevărat. Dar nu este nevoie să o intelegi, ci doar sa ai incredere în ea. De asemenea, ai liberul arbitru de a selecta ce realitate, dintr-o gamă infinită de realități potențial impartasite, pe care alegi sa o încorporezi in propria experienta.

Lucreaza cu tine acum si primeste efectele schimbarii progresiv!

Bun si ce este de facut in aceasta perioada?

In primul rand este important sa stii ca este posibil sa te resimti din punct de vedere fizic. Te poti simtii devitalizat, ametit, obosit chiar irascibil. Poti insa in functie de rezonanta corpului tau cu undele Schumann dar si cu entitatile de lumina care „pasesc” pe Pamant, sa te simti motivat, puternic sau inspirat.

Apoi, setaza intentii. Intreaba-te : CE VREAU? CAND? CU CINE? PANA CAND? CE SPUNE SUFLETUL MEU? CUM POT SA EVOLUEZ? CE AM DE FACUT ACUM? etc.

Pune intentia, fa un plan pe termen lung(dar flexibil), bucura-te de fiecare reusita si lucreaza in permanenta cu tine. Investeste constant ceea ce iti doresti sa fii si ofera si altora daca stii sa oferi.

Tinteste adevarul din tine! Ca folosesti meditatia, rugaciunea sau orice metoda de conectare preferi, important este sa TE SIMTI!

Nu te descurci, apeleaza la un specialist in ce domeniu vrei tu, cu care rezonezi tu si lucreaza cu maxima deschidere si incredere! O sa ai cu siguranta succes daca iti faci toate temele.

Om nou sau om vechi…Omule, ajuta-te de acest portal de energie fantastic cu cele mai bune intentii! Lumea noua este acum si aici!

Schimbarea accelerata devine o constanta in viata noastra si modul in care te raportezi la ea, iti va influenta masiv calitatea Vietii Tale!

Sa iti fie de folos si mai ales, sa ne fie de folos in noua vibratie de „IMPREUNA”.

Ovidiu Yang

Life Coach, Instructor International ThetaHealing, Content Creator.

6 comentarii la „21.12.2020. Incepe o noua era!

 1. Multumesc frumos Ovidiu!
  Sa ne fie de ajutor tuturor acest portal de energie!
  Sa fim in Iubire cat mai multi!
  Ma vbucur ca Suntem prieteni pe Facebook!!!
  🤗🌟

 2. Multumesc Ovidiu Yang pentru tot ce am învățat, constientizat. Sunt recunoscătoare că te-am intalnit simt ca am un îndrumător de nădejde în calea evoluției mele! 🙏🙏🙏

 3. O singură ședință la tine mi,a dat încrederea că pot avea ce,mi doresc. Universul a lucrat și dorința s-a materializat! Dumnezeu lucrează prin suflete alese, iar tu ești unul dintre ele. Îți sunt recunoscătoare și te urmăresc cu interes.
  Mulțumesc cu recunoștință! 🙏☮️ Fi binecuvântat! 😇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *